Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak aşina baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya müstacel bir manzara simultane insanların yeğni bir itmesi ile dâhilen hariçya dürüst açılmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin arama şeşna tuzakınmasında payanda olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik karınin tercih edilir.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile emeklevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile standart baplardan ayrılmasının semtı rabıta son mesabe farklı eder skalasına sahiptir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapısı berk ve dayanıklı bir mimariya sahiptir ve rahatlıkla zarar görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Yangın merdiveni ile müteallik yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çtuzakışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Binalarda makul standartlarda yer alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı şeşnda toplandığını ve tüm Yangın Kapısı firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Zirda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite organizasyonlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere nazaran projelendirilirken epey önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların yararlanmaı ve uygulamasında temelı uyanıklık edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Araç otopark yeri bulunamadığı kucakin 500 metre dalında bapyla Beyazıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu hileınteriyle hakeden Güçlü Eş ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page